Iedereen is welkom

 

Kinderdagverblijf Het Palet is een zelfstandig en kleinschalig kinderdagverblijf waar de persoonlijke benadering en de continuïteit in de opvang voorop staan.
Wij willen de ouders en de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden.

Het spreekt voor zich dat een kind veel meer nodig heeft dan voeding en verzorging alleen. Daarom handelt Kinderdagverblijf Het Palet vanuit haar pedagogisch beleidsplan om ervoor te zorgen dat kinderen zoveel mogelijk optimale omstandigheden geboden worden voor een gezonde en veelzijdige ontwikkeling.

Het Palet wil een veilige plek bieden aan kinderen, waar zij zich kunnen ontwikkelen, zowel individueel als sociaal. Daarbij is een respectvolle benadering en behandeling van het kind het voornaamste uitgangspunt.

Waarden als rust, reinheid en regelmaat zijn wat ons betreft tijdloos en nog altijd van zeer groot belang. Tenslotte vinden wij een goede informatieoverdracht tussen ouders en leidsters vanzelfsprekend. Wij luisteren graag naar de wensen en behoeften van ouders en proberen relevante opmerkingen in te passen in ons beleid.

Het Palet is een particulier kinderdagverblijf/buitenschoolsopvang en is uniek om haar kleinschaligheid die de opvang verzorgt voor baby’s vanaf 6 weken, dreumesen, peuters en basisschoolkinderen.Kwalitatief hoogwaardige opvang voor uw kindje in een vertrouwde en geborgen omgeving. Centraal gelegen in Assen en op steenworp afstand van het groenrijke Amelterbos.

Bij ons is er de huiselijke sfeer een feit omdat de opvang wordt geboden in de nieuwbouwwijk ‘Het Palet’ op de begane grond van een ‘normale’ woning, geheel kindvriendelijk ingericht conform de eisen van de Wet Kinderopvang, de wettelijke richtlijnen voor gezondheid, hygiëne en veiligheid worden nageleefd, en met bewuste keuzes voor materialen en kleuren.

Het Palet is een dagverblijf waarin kinderen en ouders zich prettig zullen voelen en de aandacht krijgen die wenselijk is!